Tjek din produktionstilladelse på weblager.dk

www.weblager.dk

Alle landbrugsejendomme med et erhvervsmæssigt dyrehold, har en gældende produktionstilladelse. Er du i tvivl om hvor mange dyr, du må have, kan du altid finde den gældende produktionstilladelse på weblager.dk.weblager

www.weblager.dk

www.weblager.dk

Landbrugsgruppen har lagt samtlige produktionstilladelser til erhvervsmæssigt dyrehold på weblager.dk. Du kan kontakte en af medarbejderne i landbrugsgruppen, hvis du mener, den produktionstilladelse, der ligger på weblager.dk, ikke er korrekt.

Produktionstilladelsen angiver antallet af dyr i en dyregruppe samt vægt/alder på dyrene i den enkelte dyregruppe. Det er vigtigt, at du overholder den gældende produktionstilladelse. I forbindelse med et tilsyn, skal du dokumentere, at produktionstilladelsen er overholdt. Dokumentation kan være i form af:
• Gødningsregnskaber
• CHR-oplysninger
• Ydelseskontrol (malkekøer)
• Slagteriafregninger
• E-kontrol
• Skatteregnskab

Har du spørgsmål til din eksisterende produktionstilladelse, eller kan du se, at din gældende produktionstilladelse ikke stemmer helt overens med din produktion – din grise er måske blevet lidt tungere – så opfordre vi dig til at tage kontakt til os på telefon 9611 7563 eller e-mail: husdyrbrug@holstebro.dk

Tilmeld dig vores blog ved at udfylde navn og e-mail i boksen til højre. Hent vores App til telefonen ved at følgende nedenstående links:

Hent App HolstebroFarmers til Smartphone       Hent App HolstebroFarmers til Iphone

You may also like...