Sådan bruger du genbrugspladsen

Du skal bortskaffe erhvervsmæssigt affald via godkendt modtager. Du kan selv vælge, om du vil benytte en genbrugsplads i Holstebro Kommune eller en anden godkendt modtager. Vælger du en af genbrugspladserne til erhvervsaffald i Holstebro Kommune, skal du aktivt tilmelde dig. Virksomheder har adgang til genbrugspladserne i køretøjer med en totalvægt på op til 3.500 kg + trailer.

Genbrugsplads

Genbrugspladsen til erhvervsaffald

Du kan tilmelde dig enten ved at gå ind på Nomi4s’ hjemmeside (www.nomi4s.dk) eller ved første besøg på genbrugspladsen. Efter tilmelding bliver der fremsendt en
brik, som skal benyttes på genbrugspladsen. Der er opstillet en stander, hvorpå brikken skal aflæses. På standeren er der en aflæser for bil og en aflæser for trailer.

Takst for aflevering af affald på genbrugspladserne er:
Affald i bil:  125 kr. ekskl. moms
Affald i trailer: 125 kr. ekskl. moms
Affald i bil og trailer: 250 kr. ekskl. moms.

Du kan også aflevere farligt affald (op til 200 kg pr. år). Prisen for det er 8 kr. ekskl. moms pr. kg ud over de 125 kr. ekskl. moms.

Der bliver fremsendt en faktura en gang om måneden med angivelse af, hvilken genbrugsplads der er besøgt og tidspunktet for besøget. Hvis du har brug for flere brikker, kan de købes for 75 kr. ekskl. moms pr. stk. Send din bestilling til Nomi4s på erhverv15@nomi4s.dk.

Har du spørgsmål om genbrugspladserne, kan du kontakte Nomi4s på tlf. 96106240.

You may also like...