Din tilsynsrapport bliver kortere

Kortere tilsynsrapporter

Kortere tilsynsrapporter

I landbrugsgruppen arbejder vi konstant på at forbedre vores kommunikation til dig, så de informationer vi sender ud er korte og præcise. Du vil derfor fremover modtage kortere tilsynsrapporter, og vi håber, du vil tage godt imod det nye format.

Siden efteråret 2016 har vi foretaget alle vores miljøtilsyn digitalt. Det betyder, at alle informationerne fra tilsynet noteres i digitale skemaer vi computer, tablet eller lignende.

Vi vil gerne gøre tilsynsrapporterne mere tilgængelige og lettere læst. Derfor er det også et af formålene med det digitale tilsyn, at få kortet vores tilsynsrapporter ned. Du vil fremover modtage rapporter, der hovedsageligt fokuserer på forhold, hvor der var en særlig dialog eller hvor der blev konstateret et problem. Rapporten vil ikke længere indeholde beskrivelser af forhold på dit husdyrbrug, der var i orden på tilsynstidspunktet.

Forhold, som vi ikke har bemærkninger til, vil du derfor fremadrettet kun kunne finde beskrevet i de skemaer, som vi benytter os af før, under og efter tilsynet, og som i høringsperioden på 14 dage kan downloades til din egen computer eller telefon.

På tilsyn vil vi fortsat tjekke samtlige forhold og dokumentere at forholdene er i orden. Ligeledes sammenholder vi oplysningerne i vores systemer med oplysningerne, som er angivet i henholdsvis gødningsregnskaber, CHR osv. Ved tilsynet skal vi også fortsat igennem en lang række sagsbehandlingstrin i forbindelse med tilsynet. Derfor skal du ikke forvente, at antallet af timer, som vi bruger på et tilsyn bliver væsentligt mindre. Men vi arbejder hele tiden på at effektivisere vores arbejdsgange, til glæde for alle, og på sigt vil vi også kunne spare timer.

Har du bemærkninger til vores nye format eller synes du der mangler beskrivelser, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive en kommentar her på bloggen eller skrive til os på husdyrbrug@holstebro.dk.

You may also like...